DUNA Brewery Limonādes: Svaigums un Dabiskums Katrā Malkā

DUNA Brewery, pazīstama ar sava veida meistarību alus darīšanā, ir pievērsusies arī limonāžu ražošanai, uzsverot dabīgumu, vietējo izejvielu izmantošanu un tīrību bez konservantiem un krāsvielām. Apskatīsim piecus unikālus DUNA Brewery limonāžu veidus. 

1. Ābolu un Sarkano Jāņogu Gāzēts Dzēriens

Šī limonāde ir patiesa dabas dāvana, izgatavota no svaigām Latvijā audzētām sarkanajām jāņogām un dabīgas ābolu sulas. Bez konservantiem un mākslīgām garšām, šis dzēriens piedāvā kraukšķīgu un atsvaidzinošu augļu garšu, ideāli piemērotu ikvienam, kas meklē autentisku un veselīgu alternatīvu.


https://dunabrewery.com/collections/bezalkoholiskie-dzerieni/products/abolitis-un-janoga

2. Cidoniju Limonāde ar Zaļās Tējas Sausumu

Sagatavota, izmantojot Latvijā audzētas cidonijas un augstas kvalitātes zaļo tēju no TeeMaa, šī limonāde ir patiesi unikāla. Tās garšā jūtama patīkama zaļās tējas sausuma nianse, kas lieliski papildina cidoniju sulu.

https://dunabrewery.com/collections/bezalkoholiskie-dzerieni/products/limonade-cidonija  

3. Aliču un Ingvera Limonāde

Aliču un Ingvera limonāde ir izcila garšu sintēze, kurā apvienojas Latvijā audzētas kaukāza plūmes jeb aličas ar pikantu ingveru. Tas ir atsvaidzinošs un pikants dzēriens, ideāli piemērots tiem, kas meklē ko jaunu un aizraujošu.

https://dunabrewery.com/collections/bezalkoholiskie-dzerieni/products/alica-ingvera-limonade

4. Dabīga Ābolu Sula ar Gāzētu Ūdeni

Vienkāršībā slēpjas burvība - šī limonāde ir perfekts piemērs. Tās sastāv tikai no dabīgas ābolu sulas un gāzēta ūdens. Vienkārši, bet elegantā kompozīcijā jūtama Saldus novada ābolu patiesā garša.

https://dunabrewery.com/collections/bezalkoholiskie-dzerieni/products/abolitis

5. Cascara Limonāde

Cascara limonāde ir radīta no cidoniju sīrupa un kafijas ķiršapvalku jeb cascara. Šī limonāde piedāvā balansētu citrusa garšu ar cidonijas saldumu, nodrošinot patīkamu garšu un kofeīna pieskārienu.

https://dunabrewery.com/collections/bezalkoholiskie-dzerieni/products/kalve-cascara-limonade

DUNA Brewery limonādes piedāvā tīru, dabīgu un autentisku garšu pieredzi. Tās ir radītas, cienot dabu un vietējās tradīcijas, un ir brīvas no konservantiem, krāsvielām un mākslīgām piedevām. Izmēģiniet šos dzērienus un novērtējiet dabiskās garšas pilnību un svaigumu.

Written by DUNA Brewery Admin